Η επιλογή του Μπερτ Φαν Μάρβαικ να ξεκινά κάθε παιχνίδι με επιθετικό τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι φαίνεται να δυσαρεστεί τον Κλας Γιάν Χούντελααρ, ο οποίος αναρωτιέται για ποιο λόγο ο τεχνικός τον αφήνει στον πάγκο και δηλώνει πως θέλει να αποτελέσει μέρος της βασικής εντεκάδας.

Ο επιθετικός της Σάλκε πέτυχε 48 γκολ την σεζόν που μόλις τελείωσε, αλλά ο προπονητής των «οράνιε» φαίνεται πως ακόμα δεν τον εμπιστεύεται όσο τον παίκτη της Άρσεναλ.

«Προφανώς η λέξη θυμός δεν είναι η κατάλληλη, αλλά, αυτή τη στιγμή, μου δημιουργούνται πάρα πολλές ερωτήσεις. Τη σεζόν που πέρασε δε θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα», ήταν τα λόγια του 28χρονου φορ για να προσθέσει:

«Εκτός αυτού, πάντα προπονούμαι σκληρά και κρατάω μία θετική στάση. Αλλά το γεγονός πως δε σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις, μπορεί να σε αποθαρρύνει. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να γίνω ο επιθετικός που θα ξεκινάει στο παιχνίδι».

Ο Χούντελααρ συνέχισε λέγοντας πως δε του αρέσει η σύγκριση με τον Φαν Πέρσι και πως εκείνος συγκεντρώνεται μόν στις προσωπικές του αποδόσεις:

«Το πιο ενοχλητικό είναι πως όλος ο κόσμος μιλάει για μένα και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Όσοι το βλέπουν από έξω δείχνουν να πιστεύουν πως θα παίξει ή αυτός ή εγώ, Προσωπικά, δεν το βλέπω έτσι. Εγώ βλέπω μόνο τον εαυτό μου και εγώ θέλω να παίξω».

Πηγή: sport-fm.gr