Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ANT1 «Grand Hotel» που θα προβληθεί στις 21:00. Ο Χαραλάμπης πλησιάζει τον Πέτρο και του αποκαλύπτει την αλήθεια για το κοινό παρελθόν τους.

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 μας μεταφέρει στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου, εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος…

Δείτε το sneak preview

Όσα θα δούμε στο 15ο επεισόδιο

Η Αλίκη είναι πολύ απογοητευμένη με τον Πέτρο και αποφασίζει να κόψει κάθε σχέση μαζί του. Η Ελένη δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση που της γίνεται για να δουλέψει σε άλλο ξενοδοχείο και αποφασίζει να εγκαταλείψει το Grand Hotel.

Η Κυβέλη θα κάνει τα πάντα για να την εμποδίσει, ενώ η Σοφία θα συνειδητοποιήσει ότι η Ελένη είναι εκείνη που πρόκειται να της δώσει το παιδί της… Ο Χαραλάμπης, σίγουρος πια ότι γνωρίζει το μυστικό του Πέτρου, τον πλησιάζει και του λέει ότι είναι θείος του.

Ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι φαίνεται να κινείται ανενόχλητος μέσα στο ξενοδοχείο και αυτή τη φορά το θύμα του είναι ο Νικόλας, ενώ ένα ακόμη μαχαίρι εξαφανίζεται από τη θέση του…

Ο Ιορδάνης νομίζει ότι βρήκε την ιδανική λύση για να αποφύγει τον γάμο του με την Καλλιόπη, εκείνη, όμως, τυφλωμένη από την ζήλια, οδηγείται σε μια δολοφονική ενέργεια με τραγικό αποτέλεσμα! Ο Πέτρος προσπαθεί να προσεγγίσει την Αλίκη αφήνοντάς της ένα σημείωμα, το οποίο θα πέσει στα χέρια του Ρήγα.

Δείτε το trailer