Άλλος ένας κύκλος του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι με τον Ντάνιελ Νούρκα να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής.

Η Κατερίνα Δαλακά, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα ρίχτηκαν στον στίβο μάχης λίγο μετά τις 23:00 για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο στον τελικό του παιχνιδιού.

Στον στίβο μάχης όλοι οι παίκτες είχαν από επτά ζωές και ο ένας μονομαχούσε αδιάλειπτα με τον άλλον προκειμένου να προστατεύσει τις ζωές του.

Οι μονομαχίες διήρκησαν ώρες με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο και το κοινό να ενθαρρύνει με συνθήματα και φωνές τους τρεις φιναλίστ.

Η πρώτη που έμεινε εκτός ήταν η Κατερίνα Δαλάκα που έχασε όλες τις ζωές της.

Έτσι ο νικητής έμελε να κριθεί μεταξύ του Ντάνιελ και του Φάνη, με τον νικητή να αναδεικνύεται λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα με νίκη 5-1 υπέρ του Νούρκα κι έτσι ο νεαρός ηθοποιός πήρε τον τίτλο του Survivor 2024 και φυσικά τις 100.000 ευρώ!

Αμέσως μετά τη νίκη επικράτησε πανζουρισμός στον χώρο διεξαγωγής του τελικού με τον ίδιο να μην μπορεί να πιστέψει τι μόλις έγινε.

«Σίγουρα τελείωσε; Δεν το πιστεύω… Θα ήθελα να χειροκροτήσω τα δύο παιδιά που παίξαμε… Έτυχε η μέρα αυτή να είναι δική μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν εδώ. Το αφιερώνω στους γονείς μου γιατί είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής», δήλωσε ο Ντάνιελ μετά τη νίκη του.