Σε μία δοκιμασία «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα τους έπρεπε να ανταποκριθούν οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks στο επεισόδιο της Τρίτης (21/3). Το πλατό γέμισε με fashion bloggers, influencers και fashionistas που ήταν έτοιμες να καθίσουν στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσουν τα catwalks των μεγαλύτερων και διασημότερων οίκων μόδας.

Η Ειρήνη Π. αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα αρκετά εκκεντρικό look μπροστά στους κριτές του My Style Rocks με τους περισσότερους να μένουν άναυδοι.

Η αναγεννησιακή έμπνευση της παίκτριας την ήθελε να φοράει ένα διάφανο ολόσωμο τούλι και από μέσα είχε βάλει μια μακριά περούκα μαύρη.

Οι τρίχες φαίνονταν αρκετά έντονα με τους κριτές να μην ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα ήταν αντιαισθητικό κι ο Δημήτρης Σκουλός τοποθετήθηκε επ’ αυτού:

«Πας να κάνεις μια εικόνα Botticelli. Δεν είναι καθόλου εύκολο… Τώρα βλέπουμε μια διαφάνεια με κάτι μπότες που την κόβουν και κάτι κρέμεται και με τρίχες μέσα, μπρος και πίσω» είπε ο κριτής με το αποτέλεσμα που έβλεπε μπροστά του και δεν πίστευε στα μάτια του.

Όταν, δε, η Ειρήνη ανέφερε πως ήθελε να ήθελε να βάλει και έξτρα τρίχες να βγαίνουν από τις μασχάλες της, οι κριτές δεν άντεξαν και λύθηκαν στα γέλια. «Τώρα που έβγαλα τα γυαλιά μάλλον βλέπω καλύτερα. Είναι πολύ λάθος αισθητικά» της απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός.

Στέλιος Κουδουνάρης σε Ρέινα: Αυτό είναι καταστροφικό πάνω σου, οριακά αποκριάτικο

Τη νέα της εμφάνιση έκανε στο My Style Rocks η Ρέινα, η οποία επέλεξε το look με το οποίο θα εμφανίζονταν σε εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρήκε απογοητευτικό το look που επέλεξε η διαγωνιζόμενη, κάτι το οποίο εξέφρασε με την έντονη κριτική του, απέναντί της.

«Αυτό το look είναι καταστροφικό πάνω σου. Δεν μπορείς να περπατήσεις, κρατάς τη φούστα σου και όταν κρατάς τη φούστα σου σε μια εκδήλωση, καλύτερα να μην πας. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Έπρεπε να την κοντύνεις, είναι όλο λάθος. Και είναι και λάθος το εσώρουχο για ένα τέτοιο look», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Και τόνισε, κλείνοντας την κριτική του: «Όλο αυτό, κάνει τελείως goth και είναι και οριακά αποκριάτικο, δεν θέλω να σε προσβάλλω, αλλά είσαι εκτός θέματος», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο My Style Rocks.

Το «ατύχημα» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τη στιγμή της πασαρέλας της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λόγω του μόντελινγκ έχει επιβιώσει μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις και ξέρει πώς να διαχειρίζεται τα «ατυχήματα» που της συμβαίνουν.

Και όσο ήταν κριτής στο GNTM συμβούλευε τις διαγωνιζόμενες πώς να φερθούν σε περίπτωση που πέσουν κατά τη διάρκεια της πασαρέλας ή συμβεί κάτι απρόσμενο.

Κάνοντας τη δική της πασαρέλα κατά την είσοδό της στο πλατό του My Style Rocks είχε το δικό της μικρό ατύχημα που η Κατερίνα Καραβάτου θαύμασε από το πώς το χειρίστηκε.

Το μικρόφωνό της έφυγε από τη θέση του με αποτέλεσμα να το κρατά στο χέρι αλλά με άκρως μοντελικό τρόπο που δεν είναι διακριτό εκ πρώτης όψεως.