Η Σοφία Χατζηπαντελή συμμετείχε στο GNTM ως guest κριτής κατά τη διάρκεια των audition και κατάφερε να κάνει μεγάλη… φασαρία γύρω από το όνομά της. Οι εμπεριστατωμένες απόψεις της και η έντονη προσωπικότητά της, συχνά την έφερε απέναντι από τους υπόλοιπους κριτές με τους οποίους δεν δίστασε να έρθει σε σύγκρουση.

Το βράδυ της Δευτέρας (04/10) οι κριτές του GNTM, μετά ολοκλήρωση της φάσης των audition αποχαιρέτησαν την Σοφία Χατζηπαντελή αφού η συμμετοχή της στο διαγωνισμό μόδας του Star έφτασε στο τέλος της.

Λίγο πριν το Id catwalk, οι υπόλοιποι κριτές του GNTM αποχαιρέτησαν την Σοφία Χατζηπαντελή και την ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθειά της.

«Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring. Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο GNTM φέτος» τους είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Τα πήγες τέλεια! Θα ξαναέρθει η Σοφία όταν τελειώσει τα campaigns της στο εξωτερικό και έχει λίγο off. Θα μας λείψεις πάρα πολύ. Σ’ αγαπάμε πολύ!» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά στο νεαρό μοντέλο.

Οι φόβοι της παραγωγής

Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε… γκελ στους τηλεθεατές με κάθε της φράση να γίνεται viral στα social media. Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η παραγωγή φαίνεται πως φοβάται ότι τα νούμερα τηλεθέασης θα υποχωρήσουν σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Πρωινό του Ant1.

Γι’ αυτό το λόγο, της πρότειναν να εμφανίζεται ως guest κριτής σε ορισμένα επεισόδια του GNTM, όμως η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ γιατί θεωρεί πως αυτό που βίωσε δεν την ικανοποίησε.

Οι φήμες και οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν στην εκπομπή, θέλουν το νεαρό μοντέλο να μην έχει καλή σχέση με τη Βίκυ Καγιά χωρίς όμως να έχουν τσακωθεί. Απλά θεωρεί πως δεν πήρε κάτι από την συνεργασία τους.

«Εγώ μαθαίνω πως όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν λέει καλά λόγια για το GNTM και πως λέει “σιγά, τους έκανα χάρη που πήγα”. Και ειδικά για κάποιον άλλον από τους κριτές, όχι για τη Βίκυ Καγιά, έχει πολύ κακή γνώμη. Δεν μπορώ να πω το όνομα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας δίνοντας τις δικές του πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα ενώ λίγη ώρα αργότερα αποκαλύφθηκε πως το όνομα του κριτή για τον οποίο δεν έχει καλή ιδέα είναι ο Τάσος Σοφρωνίου.