Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ήλιος» είδαμε πως: Ενώ ο Δήμος καταστρώνει σχέδιο με τον Δημήτρη για να βρεθούν στοιχεία για τον δολοφόνο της Ιωάννας, η Αλίκη συνειδητοποιεί με τρόμο, ότι η ίδια ήταν ο αληθινός στόχος του δράστη.

Η Δάφνη, θυμωμένη με τον Χρήστο που θέλει να παντρευτεί την Σοφία, έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. Ο Χρήστος, όμως, υπερασπίζεται τη σχέση του με την Σοφία, ενώ η Δάφνη καταφεύγει σε δικηγόρο. Ο Δημήτρης έχει πια στα χέρια του το σκίτσο του δολοφόνου της Ιωάννας και κάνει τα πάντα για να τον βρει.

Ο Δήμος, με παρότρυνση του Δημήτρη, δραπετεύει με τον Νικήτα, προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιό τους. Για άλλη μια φορά, ο Δημήτρης είναι πολύ κοντά στα ίχνη του δολοφόνου.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Ant1, «Ήλιος»;

Ο Δήμος, ο Νικήτας και ο Μάνος καταφέρνουν να δραπετεύσουν. Ο Μάνος εκβιάζει τον Δήμο και του ζητάει να τον κρύψει… Ο Νικήτας συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του χωρίς όμως να ξέρει ότι η αστυνομία τον παρακολουθεί.

Η Δάφνη εξαγριώνεται όταν αντί για τον Χρήστο βλέπει την Σοφία να φτάνει σπίτι της με τα ψώνια.  Ο Δημήτρης έρχεται σε επαφή με τον Νικήτα και του  προτείνει  να δώσει τον Κωστή στην αστυνομία με αντάλλαγμα την ελευθερία του.

Η Νέλλη έχει τρομοκρατηθεί τώρα που ο Μάνος είναι έξω από την φυλακή, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να την ηρεμήσει  και της υπόσχεται ότι θα την προστατεύσει αυτός. Η Αστυνομία εντοπίζει τον Νικήτα και σε μία συμπλοκή τον πυροβολεί. Εκείνος καταφέρνει να ξεφύγει τραυματισμένος. Στην προσπάθειά του να σωθεί, θα απειλήσει τη Λήδα. Η Δάφνη συλλαμβάνεται για χρήση πλαστών εγγράφων και προειδοποιεί τον Χρήστο ότι θα τον εκδικηθεί.