Ο ξαφνικός θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, έχει προκαλέσει σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στον Παναθηναϊκό, άνθρωποι του οποίου είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την αστυνομία προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς έγινε.

Η 9η Οκτωβρίου είναι η μέρα που έχει γενέθλια το παιδί του Μπάλντοκ και τελικά αυτό το γεγονός… βοήθησε στο να γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου, αφού η σύζυγός του τον αναζητούσε για να του ευχηθεί για το παιδί τους και όταν άρχισε να ανησυχεί επειδή δεν μπορούσε να τον εντοπίσει ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της βίλας να πάει να δει αν είναι καλά.

Αυτός ήταν που βρήκε νεκρό τον 31χρονο Μπάλντοκ στην πισίνα και άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη πάει στο σπίτι που έμενε ο ποδοσφαιριστής και είναι σε συνεχή επαφή με την αστυνομία προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς έγινε.

Περιττό να αναφερθεί, φυσικά, ότι άπαντες είναι σε κατάσταση σοκ, με τον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο να ενημερώνεται για το γεγονός και να αρνείται να το πιστέψει ακόμη κι όταν, δυστυχώς, επιβεβαίωσε την είδηση.