Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος «έφυγε» στα 31 του χρόνια το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού στην Γλυφάδα.

Η είδηση της απώλειας του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη, με πολλές ομάδες να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, μετά την ανακοίνωση της Λίγκας.

Οι ανακοινώσεις των ελληνικών ομάδων:

AEK: «Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».


ΠΑΟΚ: «Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτώχα να εκφράσουν τη λύπη μας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συμπαρίσταται στο πένθος τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Αστέρας Τρίπολης: «Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του ASTERAS AKTOR είναι συντετριμμένη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στην απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου… Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί!».

Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του ASTERAS AKTOR είναι συντετριμμένη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής…

Posted by Asteras Tripolis F.C. on Wednesday, October 9, 2024


Λεβαδειακός: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη θλίψη της για το θάνατο του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.⁣ Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη θλίψη της για το θάνατο του ποδοσφαιριστή της Εθνικής…

Posted by Levadiakos FC / ΠΑΕ Λεβαδειακός on Wednesday, October 9, 2024


Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Κουράγιο στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.Κουράγιο στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Posted by Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923 – Atromitos F.C. (Official) on Wednesday, October 9, 2024

Πανσερραϊκός: «Δεν υπάρχουν λόγια… Καλό Παράδεισο George».

…🕊️💔 Δεν υπάρχουν λόγια…Καλό Παράδεισο George!

Posted by Panserraikos FC on Wednesday, October 9, 2024
Πανιώνιος: «Δεν χωράνε λέξεις να περιγράψουν την οδύνη του άδικου χαμού ενός τόσο νέου ανθρώπου. Καλό ταξίδι Τζωρτζ Μπαλντοκ».

Δεν χωράνε λέξεις να περιγράψουν την οδύνη του άδικου χαμού ενός τόσο νέου ανθρώπου. Καλό ταξίδι Τζωρτζ Μπαλντοκ 🕊️

Posted by Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης Ποδόσφαιρο / Panionios Football on Wednesday, October 9, 2024

ΠΣΑΠΠ: «Μακάρι να ήταν ψέμα… Μακάρι…. Ο ΠΣΑΠΠ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Η 9η Οκτωβρίου του 2024 πέρασε πια στην ιστορία ως μία ημέρα θλίψης και πόνου και όλοι μας αισθανόμαστε φτωχότεροι. Ενα πελώριο γιατί παραμένει αναπάντητο… Τόσο, μα τόσο άδικο…».

Μακάρι να ήταν ψέμα… Μακάρι….Ο ΠΣΑΠΠ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του…

Posted by ΠΣΑΠΠ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών on Wednesday, October 9, 2024