Για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της κωμικής αστυνομικής σειράς IQ 160.

«Για ένα διάστημα τον πρώτο καιρό, επειδή ήμουν ένα νέο κορίτσι καλοβαλμένο, είχα απελπιστεί γιατί μπήκα πολύ μικρή σε αυτή τη δουλειά και έτυχε κάποιες φορές να δεχθώ ήπια, ευτυχώς, σεξουαλική παρενόχληση. Θα μου πεις, βέβαια, τι θα πει ήπια, λάθος. Είχα απελπιστεί σκεφτόμουν “δηλαδή τι, για να προχωρήσω σε αυτόν τον χώρο… μόνο έτσι γίνεται;”» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Breakfast@Star.

Για τις αντιδράσεις για τον Μάρκο Σεφερλή, είπε:  «η σάτιρα δεν έχει όρια, έχει όμως κανόνες. Δεν πρέπει κατ’ εμέ να ορίζεται από εμπάθειες και προσωπικές φοβίες. Εκεί νομίζω ότι κάπου μπλέκει το πράγμα».

«Όλο αυτό που έχει προκληθεί με τη Ματούλα Ζαμάνη είναι αστείο. Δηλαδή πραγματικά, αστείο. Νομίζω ότι και ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε το πουκάμισο του, σχολιάστηκε; Και αν σχολιάστηκε, σχολιάστηκε θετικά. Γιατί η γυναίκα, επίσης, πρέπει να είναι “κάπως”, τα πρότυπα είναι κάπως και μια γυναίκα με παραπάνω κιλά η οποία αισθάνεται πολύ καλά με τον εαυτό της και κάνει μία κίνηση, γιατί έτσι γουστάρει, πρέπει να κριθεί» είπε τέλος, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου.