Το «Big Brother» επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα και ήδη «τρέχει» το trailer το οποίο προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή αν και έχουν περάσει λίγοι μήνες από την ολοκλήρωση του κύκλου όπου αναδείχθηκε νικήτρια, Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η συζήτηση όμως, μέχρι να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρουν οι παίκτες που θα βιώσουν τον εγκλεισμό στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, εστιάζεται στην παρουσίαση του.

Ποιος θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του Big Brother. Τα δυο ονόματα τα οποία έχουν «ακουστεί» έντονα είναι αυτό της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και του Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος έφερε εις πέρας την παρουσίαση του πρώτου κύκλου.

«Δεν θα είναι ούτε η Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση αλλά ούτε και ο Χάρης Βαρθακούρης» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα του «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής.

«Αυτό που έμαθα χθες είναι πως θέλουν ένα δίδυμο! Δεν θα πω το ονοματεπώνυμο τους αλλά θα πω ότι αυτό που έχει γίνει προς το παρόν είναι να στέλνουν μηνύματα σε αυτό το ζευγάρι. Και στον άνδρα και στη γυναίκα» είπε.

Στην συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Είναι παντρεμένοι, έχουν παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κάνουν χρόνια τηλεοπτικές εκπομπές μαζί αλλά έχουν κάνει και πράγματα ξεχωριστά ο καθένας τους. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται αλλού».