Τα play offs της Super League μπαίνουν στην τελική ευθεία και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν τα κρίσιμα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 14 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 2, στις 17:00 τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Κωστή Μπότσαρη.

Λίγο αργότερα στις 19:15 θα ακολουθήσει, επίσης σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ατρόμητος σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Αποστόλη Λάμπου.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το «τρίποντο» και τους Θεσσαλονικείς να επιδιώκουν να φύγουν από το «Θ. Κολοκοτρώνης» με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προκειμένου να κρατηθούν σε τροχιά πρώτης θέσης.

Στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο με μοναδικό σκοπό τους τρεις βαθμούς της νίκης, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη της πρώτης θέσης των play offs που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Οι αγώνες θα προσφερθούν απευθείας σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Μετά το τέλος των αγώνων Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και δηλώσεις των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports για την 5η αγωνιστική των Play offs της Super League έχει ως εξής:

Τετάρτη 14 Μαΐου

17:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Κωστή Μπότσαρη

19:15
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Αποστόλη Λάμπου