Οι «Άγριες Μέλισσες» καθηλώνουν από Δευτέρα έως Πέμπτη το τηλεοπτικό κοινό. Οι ιστορίες που εξελίσσονται στο γραφικό «Διαφάνι» έχουν κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» βρέθηκε στο χωριό «Διαφάνι» και συνάντησε τους πρωταγωνιστές της σειράς οι οποίοι δεν δίστασαν να εξομολογηθούν ορισμένα από τα κρυμμένα μυστικά τους.

«Δεν ξέρω αν θα κλάψω στην εξέλιξη της ιστορίας, ανθρώπινο είναι. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν στιγμές που θα δούμε έναν διαφορετικό ρόλο» ανέφερε ο Γιώργος Γεροντιδάκης που ερμηνεύει το ρόλο του Μελέτη.

«Κουτσομπόλη θα με πεις, ανακατώστρα θα με πεις, κομμουνιστή σίγουρα θα με πεις. Σε όποια πέφτω πάνω και ότι μαθαίνω, ότι μπορώ να εκμαιεύσω το κάνω» δήλωσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ηλιόπουλος. «Η Μυρσίνη έχει πολύ μεγάλο παρελθόν μα αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα. Γίνονται γενικώς διάφορα πράγματα, γίνεται της κακομηρούλας…»

Τέλος, ο Χρήστος Πλαΐνης ρωτήθηκε για πιθανή συνέχιση της σειράς την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Δεν γνωρίζουμε ακόμα για του χρόνου. Εγώ ξέρω πως έχω κλείσει για φέτος στη σειρά, είμαι σε όλα τα επεισόδια, αυτό ξέρω» ανέφερε ο «κοινοτάρχης Τόλιας».