Ψάχνει για το «Big boy» της και, όπως όλα δείχνουν, το έχει βρει! Η Ρούλα Κορομηλά, αφού είδε πολλούς νέους ηθοποιούς, παρουσιαστές και δημοσιογράφους για το ρόλο του παρουσιαστή του backstage στο «Βig Brother», προσανατολίζεται σε δύο. Το δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον ηθοποιό Θεοχάρη Ιωαννίδη. Όπως αναφέρει η Espresso, επικρατέστερος είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Ρούλα Κορομηλά ετοιμάζεται πυρετωδώς για το «Βig Brother» κρατώντας κλειστά τα χαρτιά της όχι μόνο ως προς την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η εκπομπή, αλλά και για το ποιος θα είναι μαζί της για να παρουσιάζει τα παρασκήνια της εκπομπής μέσα στο σπίτι όπου θα βρίσκονται οι παίκτες, αλλά και σκηνές από τις δραστηριότητές τους εκτός του χώρου διαμονής τους.

Η εκπομπή -εκτός απροόπτου- θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου. Το σπίτι που θα φιλοξενήσει τους παίκτες (δίπλα στα στούντιο PRO στην Παλλήνη) είναι σχεδόν έτοιμο, το ίδιο και οι εξωτερικοί χώροι του, όπου επίσης θα υπάρχουν κάμερες για να τους απαθανατίζουν σε στιγμές χαλάρωσης αλλά και σε διάφορα διαγωνιστικά «παιχνίδια».