Μάλλον οι εν λόγω κυρίες είχαν δώσει άδεια στους στιλίστες τους, καθώς δεν εξηγούνται αλλιώς οι ενδυματολογικές επιλογές τους. Κάποιες απ’ αυτές, όπως η Lady Gaga, ντύνονται πάντα εκκεντρικά και ασυνήθιστα, αλλά κάποιες άλλες, όπως η Cheryl Cole ξάφνιασαν τους πάντες με αυτά που φόρεσαν. Ας δούμε λοιπόν τις εμφανίσεις που θα θέλαμε να ξεχάσουμε…

Kesha: To περίεργο θα ήταν η νεαρή τραγουδίστρια να ντυνόταν νορμάλ! Η συγκεκριμένη εμφάνιση στα MTV Awards είχε κάτι από ουράνιο τόξο και αν η Kesha ήταν χαρούμενη για το βραβείο που πήρε, εμείς λυπηθήκαμε με αυτό που είδαν τα ματάκια μας.

Christina Aguilera: Μάλλον ήθελε να κάνει glamour εμφάνιση, αλλά απέτυχε. Στρασάκια σε γόβες και καλσόν και δαχτυλίδια σε όλα σχεδόν τα δάχτυλά της. Τι άλλο χρειάζεται για να χαρακτηριστεί μια εμφάνιση αποτυχημένη;

Cheryl Cole: Και να φανταστεί κανείς ότι όταν εθεάθη ντυμένη έτσι δεν ήταν καν Χριστούγεννα! Μπορεί να είναι η λιγότερο αποτυχημένη εμφάνιση από τις υπόλοιπες, αλλά όταν μας έχει συνηθίσει σε υπέρκομψο στυλ, τότε αξίζει να σημειωθεί.

Lady Gaga: Η εκκεντρική σταρ θα μπορούσε να είναι μια στήλη από μόνη της λόγω των υπερβολικών εμφανίσεων της. Η συγκεκριμένη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από φιλοζωικές οργανώσεις.

Pamela Anderson: Όσο και αν μεγάλωσε δεν έμαθε να ντύνεται. Τι να πει κανείς για τη συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή της!