Ενώ οι φήμες και τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό έγραφαν για τον έρωτα Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ζέτας Μακρυπούλια, το παρελθόν φαίνεται πως επέστρεψε στην ζωή του τραγουδιστή. Και αυτό διότι στην ζωή του θα μπει και πάλι η Δέσποινα Ολυμπίου καθώς οι δύο τους θα εμφανιστούν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τα Χριστούγεννα και από τότε ο καθένας είχε τραβήξει τον δικό του δρόμο, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Το καλοκαίρι μάλιστα, η ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια ήταν εκείνη που συντρόφευε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στις καλοκαιρινές του εξορμήσεις και πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για έναν νέο μεγάλο έρωτα στην showbiz. Έκαναν όμως λάθος, καθώς την ίδια στιγμή είχε ξεκινήσει και η επανασύνδεση του Μιχάλη και της Δέσποινας καθώς αποφάσισαν για την νέα χειμερινή σεζόν να συνεργαστούν και να εμφανίζονται στην ίδια μουσική σκηνή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso στην τελευταία συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Λυκαβηττό, ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Δέσποινα Ολυμπίου η οποία κάθισε μάλιστα και για αρκετή ώρα μέσα στο καμαρίνι του τραγουδιστή. Αλήθεια ή ψέμματα, το μέλλον θα δείξει…