Παρόλο που ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι η βιομηχανία της μόδας δεν έχει καν «πλησιάσει» χώρες όπως το Πακιστάν, το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Hilary Alexander έρχεται για να καταρρίψει το μύθο.

Η ίδια βρέθηκε στα παρασκήνια μιας επίδειξης μόδας στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας που διοργανώνεται αυτές τις μέρες στη χώρα.

Το σουπερμόντελ Mehreen Syed εξήγησε ότι η μητέρα της ήταν το μόνο άτομο από την οικογένειά της που τη στήριξε στην απόφασή της να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα.

«Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου. Αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τα υπόλοιπα μέρη της οικογένειάς μου. Οι θείοι μου με έχουν χτυπήσει γιατί δεν συμφωνούν με αυτό το επάγγελμα, μόνο η μητέρα μου στάθηκε στο πλευρό μου και μου είπε να διαλέξω μόνη μου αυτό που θέλω να κάνω. Όλες οι υπόλοιπες γυναίκες στο σόι μου φοράνε μπούργκα».

Η Aaminah Haq, είναι η κόρη του κυβερνήτης της Punjab και είπε ότι του ήταν πολύ δύσκολο να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα ακολουθούσε αυτό το δρόμο, δείχνοντας το σώμα της μπροστά σε κοινό…