Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» του N1 Casino, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη Μύκονο όπου διατηρούσε εξοχικό σπίτι και διοργάνωνε τα πιο εντυπωσιακά πάρτι.

«Ο σημερινός “Σκορπιός» της Μυκόνου ήμουν εγώ τότε. Βέβαια, σε μένα ήταν δωρεάν η είσοδος, όπου ερχόντουσαν οι φίλοι μου, οι γνωστοί μου και οι φίλοι των φίλων μου. Καλώς ή κακώς έκανα τεράστια πάρτι» σημείωσε ο σχεδιαστής μόδας.

Όσο για το αν γινόντουσαν στην Ελλάδα πάρτι οργίων σαν του ράπερ Σον «Ντίντι» Κομπς, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Ναι, πάρα πολλά στη Μύκονο. Άλλοι τα εντοπίζουν και δεν μιλάνε ή άλλοι τσακώνουν τα μικρούλικα για να πουν ότι τα έπιασαν αλλά είναι με 10 άτομα. Φυσικά και γίνονται».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω πάει στις Μαλδίβες και είμαι στο μπαρ όπου πίνω ένα ποτό το βράδυ και έρχεται ένας τύπος και μου λέει ότι έχει επέτειο με τη γυναίκα του και θα με κεράσει ένα ποτό. Αυτός νοίκιασε ένα σπίτι στη Μύκονο και μου το έδειξε, όπου τελικά ήταν το δικό μου επειδή εγώ το νοίκιαζα για να εξιλεωθώ. Και μου λέει “κάναμε εκεί τα ωραιότερα όργια που έχουμε κάνει ποτέ“. Και τον ρωτάω εγώ, “πόσα άτομα ήσασταν”, και μου απαντά ότι ήταν 200. Είχαν μάλιστα φέρει και γερανό που είχε μέσα ναρκωτικά. Αυτό είναι δυσφήμιση για τη χώρα μου, αλλά πρέπει να στο πω. Σε ένα σπίτι που εγώ έκανα με τόσο κέφι, έχουν περάσει όλοι οι celebrities του κόσμου, τελικά μαθαίνω ότι υπήρχε για τέτοια πράγματα. Η αστυνομία το ήξερε και δεν πήγαινε».

Δείτε το βίντεο στο σημείο 12:00: