Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τη σύλληψη του ράπερ Σον «Ντίντι» Κομπς. Συγκεκριμένα, το ημερολόγιο έγραφε Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου όταν πραγματοποιήθηκε η σύλληψή του διάσημου ράπερ για σωματεμπορία και εκβιασμό. Τελικά, η δικάσιμος ορίστηκε στις 5 Μαΐου 2025.

Ο Σον «Ντίντι» Κομπς, ο οποίος κρατείται σε φυλακή του Μπρούκλιν, εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με όλη την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του, η οποία ταξίδεψε από τη Φλόριντα και όλων των παιδιών του.

Ο 54χρονος ράπερ δηλώνει αθώος στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν τον περασμένο μήνα, ότι χρησιμοποίησε τη δύναμη και το κύρος του για να παρακινήσει γυναίκες θύματα σε σεξουαλικές πράξεις με άνδρες σε ιδιωτικά events με το όνομα «Freak Offs».

Ο μεγιστάνας της ραπ μουσικής έχει αρνηθεί οποιοδήποτε αδίκημα και δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες, ενώ εκατοντάδες φερόμενα ως θύματα έχουν ήδη καταθέσει μηνύσεις εναντίον του, που περιλαμβάνουν ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση, κακοποίηση και βιασμούς.

Δεκάδες κατήγοροι, άνδρες και γυναίκες, μεταξύ των οποίων και ένα αγόρι μόλις 9 ετών, έχουν δηλώσει ότι ο Σον «Ντίντι» Κομπς τους κακοποίησε σεξουαλικά, συχνά με αντάλλαγμα την υπόσχεση να προωθήσει τη μουσική τους καριέρα.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, οι δικηγόροι του γνωστού ράπερ υπέβαλαν δικαστικά έγγραφα κατηγορώντας το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για τη διαρροή στα μέσα ενημέρωσης ενός βίντεο με τον ράπερ να γρονθοκοπεί και να κλωτσάει την πρώην σύντροφό του Κάσι Βεντούρα, σε διάδρομο ξενοδοχείου το 2016.