Ένα από τα θύματα του Diddy περιγράφει τι συνέβαινε στα διαβόητα πάρτι του ράπερ που έχουν συγκλονίσει τον πλανήτη. Όπως λέει, ο ράπερ έκανε διαρκώς ναρκωτικά από μια «τσάντα φαρμάκων», όπως ονομαζόταν και είχε μια ζωώδη συμπεριφορά.

Ο Diddy κρατείται στο Metropolitan Detention Centre στο Μπρούκλιν έχοντας δηλώσει αθώος στις 17 Σεπτεμβρίου στις ομοσπονδιακές κατηγορίες ότι χρησιμοποίησε τη «δύναμη και το κύρος» του για να παρασύρει γυναίκες σε σεξουαλικές πράξεις με άνδρες σεξεργάτες σε διάφορα ιδιωτικά events, τα γνωστά και ως «Freak Offs».

Ο ράπερ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, την ώρα που εκατοντάδες θύματα καταθέτουν μηνύσεις εναντίον του, με την κατηγορία των σεξουαλικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα φερόμενα ως θύματα του Diddy αναφέρει ότι ο ράπερ είχε δίπλα του μια «τσάντα φαρμάκων» κατά τη διάρκεια των πάρτι που διοργάνωνε.

«Υπήρξε μια φορά που βγήκε από το δωμάτιο του και σοκαρίστηκα γιατί έμοιαζε με ζώο. Δεν έμοιαζει να καταλαβαίνει τι γίνεται. Οι φλέβες του πετάγονταν και το σώμα του είχε συρρικνωθεί με τρόπο που ήταν τρομακτικό. Είχα τρομάξει» συγκλονίζει το θύμα, που δεν κατονομάζεται.

Όπως λέει, η συναναστροφή με τον Combs ήταν σαν «να είσαι με τον Jekyll και τον Hyde» και ότι συνήθως προσλάμβανε μασέρ και διέθετε ενδοφλέβιους ορούς βιταμινών για τους καλεσμένους στα διαβόητα πάρτι του.

«Υπήρχαν μερικές γυναίκες στην πισίνα, μερικές φορές εντελώς γυμνές. Σκέφτηκα: “Α, ίσως πάρταραν πάρα πολύ”, αλλά όχι. Υπήρχαν στιγμές που κάποιο κορίτσι δεν ξυπνούσε και το άφηναν εκεί, δίπλα στην πισίνα», για να συνεχίσει λέγοντας «Η Κριστίνα έλεγε πάντα «ω, είναι καλά. Είναι απλά μεθυσμένη και πεινασμένη». Αυτό έλεγε κάθε φορά που ένα κορίτσι ήταν αναίσθητο».