Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια βαριά απώλεια, όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το βράδυ της Πέμπτης μέσω social media. Ο γνωστός Έλληνας από τον πρώτο κύκλο του Bachelor στον Alpha θρηνεί τον αγαπημένο του παππού.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Παναγιώτης δημοσίευσε δύο συγκινητικές ιστορίες ως αποχαιρετισμό στον πιο κοντινό του άνθρωπο. «Η Αιγιάλη και η Αμοργός πενθούν, παππούλη! Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο».

Συνέχισε γράφοντας: «Πάλεψες με αξιοπρέπεια και ποτέ δεν παραπονέθηκες, παππούλη μου! Μέσα σε ένα μήνα, και οι δύο παππούδες έφυγαν για το μακρινό ταξίδι τους, λες και το είχαν συμφωνήσει! Ο παππούς Παναγιώτης σε πήρε κοντά του».

Στον συγκινητικό του αποχαιρετισμό, πρόσθεσε: «Καλό ταξίδι, παππούλη μας! Έναν χρόνο πολέμησες με την αρρώστια, ήθελες να ζήσεις! Όμως δεν σου άξιζε αυτή η ζωή! Θα σε θυμόμαστε πάντα περήφανο, αγέρωχο παλικάρι! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που βλέπαμε μαζί ποδόσφαιρο και πόσο χαιρόσουν με την παρέα μας».