Η ηθοποιός Τζένα Ορτέγκα έδωσε συνέντευξη και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την σκηνή σεξ με τον Μάρτιν Φρίμαν στην ταινία «Miller’s Girl».

Συγκεκριμένα, η 21χρονη έχει ερωτική επαφή με τον 52χρονο συμπρωταγωνιστή της, κάτι που ενόχλησε ορισμένους θεατές, λόγω της διαφοράς ηλικίας τους, παρότι πρόκειται για μυθοπλασία και όχι αληθινή σχέση.

«Είναι άσχημο να βλέπεις ζευγάρια με τέτοια διαφορά και Χριστέ μου, τι μήνυμα περνάτε με μια νεαρή να κάνει σεξ με ένα μεσήλικα;», ήταν μερικά σχόλια που έγραψαν χρήστες της πλατφόρμας Χ.

Η νεαρή ηθοποιός λοιπόν, μιλώντας στο Vanity Fair απάντησε στους επικριτές της: «Δεν έπρεπε να είναι μια άνετη ταινία. Υποτίθεται ότι πρέπει να είναι απαίσια μερικές φορές» ανέφερε και πρόσθεσε στη συνέχεια, ότι: «Η τέχνη δεν πρέπει να είναι πάντα ευχάριστη και στο τέλος να φεύγουν όλοι στο ηλιοβασίλεμα. Όλοι έχουμε άσχημες εμπειρίες κάποια στιγμή».

Σημειώνεται, ότι η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής για την πλοκή:

«Μια ταλαντούχα νεαρή συγγραφέας (Ορτέγκα) ξεκινά μια δημιουργική οδύσσεια, όταν ο καθηγητής της (Φρίμαν) της αναθέτει μια εργασία που μπλέκει και τους δύο σε έναν ολοένα και πιο περίπλοκο ιστό. Καθώς τα όρια θολώνουν και οι ζωές τους διαπλέκονται, ο καθηγητής και η μαθητευόμενή του πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πιο σκοτεινό εαυτό τους, ενώ προσπαθούν να διατηρήσουν την ατομική τους αίσθηση του σκοπού και τα πράγματα που τους είναι πιο αγαπητά».