Tαπεινωμένη και προδωμένη νιώθει η Τζένιφερ Λόπεζ από τον Μπεν Άφλεκ, σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της γνωστής τραγουδίστριας. Πηγή που μίλησε στην Page Six αναφέρει πως η Τζένιφερ Λόπεζ νιώθει ότι έχει ταπεινωθεί από τη συμπεριφορά του ηθοποιού, καθώς εκείνος ήταν ο πρώτος που την προσέγγισε για επανασύνδεση και τώρα διαλύει τον γάμο τους. «Είναι έξαλλη. Νιώθει ότι την ταπείνωσε. Αυτός ήταν που ήθελε να τα ξαναβρούν και να είναι μαζί», λέει η πηγή.

Θυμίζουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» το 2001 και αρραβωνιάστηκαν, αλλά χώρισαν το 2004 ακυρώνοντας τον γάμο τους. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους το 2021 και παντρεύτηκαν στις 16 Ιουλίου του 2022.

«Η Λόπεζ νιώθει ότι την έχει ταπεινώσει, γιατί την έπεισε ότι είναι ο έρωτας της ζωής του και την έκανε να πιστεύει ότι η σχέση τους είναι μεγάλη υπόθεση. Μόλις παντρεύτηκαν, πριν δύο χρόνια. Αυτό είναι ένα είδος ρεκόρ. Δεν είναι πια μικρά παιδιά», αναφέρει η πηγή στο Page Six. «Υπάρχουν πέντε παιδιά που εμπλέκονται σε αυτό. Ήξερε ότι επρόκειτο να συνδυάσουν τις οικογένειές τους. Δεν έχει αποδεχτεί πλήρως ότι έχει τελειώσει», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φέρονται να μη μιλούν πια μεταξύ τους, καθώς πασχίζουν να καταλήξουν σε συμφωνία για τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν σταματήσει εντελώς να μιλούν, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το ζευγάρι να καταλήξει σε συμφωνία.