Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε στη σημερινή της εκπομπή «Ηappy Day» να κάνει ένα σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Απόστολος Λύτρας, λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές.

Η παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή, φάνηκε προβληματισμένη με τις αντιδράσεις του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της σύζυγό του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.Ο γνωστός ποινικολόγος, λίγο πριν από τις 9 το πρωί, αναχώρησε από τα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου κρατήθηκε όλη τη νύχτα και οδηγήθηκε στην Ευελπίδων και στον εισαγγελέα.

«Εμένα μου κάνει εντύπωση στον κ. Λύτρα, ενώ αρχικά λέει ότι είναι μετανιωμένος και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη, λέει “εντάξει μη φτάσουμε και στην άλλη πλευρά”. Εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν τρία παιδιά, τα οποία πρέπει να σεβαστούμε και αυτά έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στην επόμενη μέρα, να μη διαταραχτεί η ψυχολογία τους. Δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακοποίησης».

«Έχεις προβεί σε μια τέτοια πράξη, δεν πρέπει να δείχνεις μετανιωμένος και πιο ουσιαστικά;» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι παντρεμένη με τον Θέμη Σοφό που εκπροσωπεί τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο ποινικολόγος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης χθες το απόγευμα και μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το αστυνομικό τμήμα Παλλήνης είπε: «Άκουσα ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος μου και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Ήταν πρωτοβουλία της κόρης μου, επειδή χρειαζόταν χρήματα, γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχουν άριστη σχέση με τη Σοφία, τη σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα, η μεγάλη μου κόρη, ότι θα περάσει να πάρει… Βλέπετε, ούτε ρούχα δεν έχω. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησαν ότι θα γίνει τίποτα. Και με τον Γιώργο και με την πρώην σύζυγό μου υπήρχε άριστη σχέση. Έχω κάνει λάθος. Θα πληρώσω για το λάθος μου, νομίζω όμως ότι φτάνουμε στην υπερβολή. Είναι δεδομένο ότι φταίω. Δεν έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο περιστατικό. Απλά τώρα το μόνο που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους να τα σεβαστείτε. Δεν είναι οικογενειακή η ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου».