Η Σελίν Ντιόν ήταν άκρως συγκινημένη στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion» που έγινε τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η 56χρονη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους εκατομμύρια θαυμαστές της και μάλιστα σημείωσε πως, όταν ενημερωνόταν για τη σπάνια νευρολογική ασθένεια από την οποία πάσχει, το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, σύγκρινε τον εαυτό της με ένα μήλο.

«Δεν λέω αυτή την ιστορία, επειδή είμαστε στη Νέα Υόρκη, γιατί τότε ήμουν στο Λας Βέγκας. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να περιμένουν (σ.σ. οι θαυμαστές της) στην ουρά για να δώσω αστραφτερά μήλα. Μερικές μέρες αργότερα έλαβα ένα μήνυμα από έναν θαυμαστή που μου έγραψε “δεν είμαστε εδώ για το μήλο, αλλά για το δέντρο“».

H Σελίν Ντιόν ευχαρίστησε τη γιατρό της, Δρ Αμάντα Πικέ, και τη σκηνοθέτιδα του ντοκιμαντέρ, Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι. «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε μέρος του ταξιδιού μου. Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους πολύ σύντομα» είπε η τραγουδίστρια στο κοινό της που τη χειροκροτούσε για αρκετή ώρα. «Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη από τα υπέροχα παιδιά μου», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Today Show», η Σελίν Ντιόν πάλευε με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου για 17 ολόκληρα χρόνια χωρίς οι θαυμαστές της να το γνωρίζουν και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι ήταν «πολύ βαρύ» που το έκρυβε από τον κόσμο.

Σελίν Ντιόν

Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στην παρουσίαση του ντοκιμαντέρ της έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά την υπόσχεσή της ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στη σκηνή και θα τραγουδήσει.