Για την απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής που αρχικά είχε δηλώσει πως δεν  θέλει να βγει σε κάποιο τηλεοπτικό Μέσο να μιλήσει για την περιπέτεια που είχε ο ίδιος και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, περιέγραψε τα όσα βίωσε.

«Περίπου στις 8 παρά τέταρτο χτύπησε το σύστημα συναγερμού που έχω εγκατεστημένο στο σπίτι μου. Μόλις χτύπησε, μπήκα αμέσως στο σύστημα καμερών, μέσω εφαρμογής στο κινητό μου τηλέφωνο και είδαν έναν άγνωστο άντρα, νεαρό να βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού μου. Αμέσως χτύπησα την τζαμαρία με το χέρι, για να κάνει θόρυβο, να πανικοβληθεί και να φύγει.

Μετά κατέβηκα με αθλητικά ρούχα προσποιούμενος τον αθλούμενο και πέρασα δίπλα από το αυτοκίνητο των δραστών, μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόντουσαν δύο άτομα. Ο δράστης που ήταν εκτός αυτοκινήτου και που προηγουμένως βρισκόταν στην αυλή μου, πήδηξε τη μάντρα στην τελευταία μεζονέτα του συγκροτήματος. Βρήκα το τσαντάκι του, το οποίο ήταν παρατημένο έξω στο δρόμο και το πήρα για να το παραδώσω στους αστυνομικούς. Είδα τους γείτονες οι οποίοι κατευθύνονταν στο κέντρο του συγκροτήματος.

Πήγα και εγώ στο σημείο και είδα τον γείτονά μου με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να έχουν ακινητοποιήσει τον δράστη που είχε μπει σπίτι μου».