Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ελένη Κολτζή αποφάσισαν να παντρευτούν στις 4 Ιουνίου μετά από επτά μήνες σχέσης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Τον πολιτικό τους γάμο τέλεσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και μάρτυρας ήταν ο στενός φίλος του γαμπρού, Κωνσταντίνος Νικηφορίδης, ο οποίος εξήγησε στους δημοσιογράφους πως δεν ήταν επιθυμία του ζευγαριού να κάνουν κάποια δήλωση.

Η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ένα γκρι κοστούμι.

Ελένη Κολτζή - Γιάννης Παπαμιχαήλ

Παρούσες στον γάμο του Γιάννη Παπαμιχαήλ ήταν και η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νάντια Μουρούζη, αλλά και η δεύτερη σύζυγός του, Νανά Ειλικρινή.

Από το πλευρό του Γιάννη Παπαμιχαήλ δεν έλειπε και ο στενός συνεργάτης του, Νίκος Βασιλάκης ο οποίος αποκάλυψε ότι την ώρα του γάμου υπήρχε έντονη συγκίνηση καθώς έπαιζε και η φωνή της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι.

Μετά τον γάμο το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα στους καλεσμένους του στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου, «Βαρούλκο» στον Πειραιά.

Όσο για τη μπομπονιέρα που επέλεξε το ζευγάρι για τον γάμο του είχε ιδιαίτερη αξία, αφού ήταν από «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αυτό όμως που λίγοι παρατήρησαν ήταν ότι το ζευγάρι επέλεξε αυτή την ημερομηνία καθώς στις 4 Ιουνίου είναι τα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ.