Επίσημη και εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της ταινίας «The Tourist» με πρωταγωνιστές τους Τζόνι Nτεπ και Αντζελίνα Τζολί, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το χτες στο κατάμεστο Θέατρο «Παλλάς».

Τη λαμπερή βραδιά οργάνωσε η Αudio Visual, ως αποκλειστικός διανομέας της ταινίας στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του γνωστού ιταλικού οίκου Salvatore Ferragamo, που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Λεμονή.

Στο κόκκινο χαλί παρέλασαν εκπρόσωποι της καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής Αθήνας, τους οποίους υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν η μέτοχος της Audio Visual, Αναστασία Θ. Βαρδινογιάννη και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χάρης Αντωνόπουλος καθώς και η οικογένεια Λεμονή.


Λίγα λόγια για την ταινία
Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη, με στόχο να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση, ο Φρανκ (Τζόνι Ντεπ) βρίσκεται ξαφνικά να φλερτάρει με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του. Με φόντο τις μαγευτικές τοποθεσίες της Βενετίας, το ειδύλλιο του Φρανκ και της Ελίζ παίρνει σύντομα διαφορετική τροπή, καθώς και οι δυο βρίσκονται άθελά τους αντιμέτωποι με ένα κυνηγητό ζωής και θανάτου.


Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ (σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας «Οι Ζωές των Άλλων» που το 2007 κέρδισε το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας και πολλά ακόμα διεθνή βραβεία).

Η ταινία που είναι υποψήφια για 3 Χρυσές Σφαίρες (καλύτερης ταινίας, ανδρικής και γυναικείας ερμηνείας) βγαίνει στους κινηματογράφους στις 13 Ιανουαρίου από την Audio Visual.