Κατά καιρούς έχει η Ιωάννα Τούνη έχει δεχτεί επικριτικά σχόλια και έχει γίνει στόχος σκληρής αξιολόγησης, είτε για τον πολυτελή τρόπο ζωής της, είτε για τις ενδυματολογικές της επιλογές και μετά την απόκτηση του γιου της για το γεγονός ότι τον παίρνει παντού μαζί της, από το γυμναστήριο μέχρι τα επαγγελματικά της ταξίδια. Μετά τον ερχομό του γιου της στον κόσμο η διατύπωση αρνηυτι9κών κρίσεων προς το πρόσωπό της γίνεται και για το πώς ντύνεσαι ούσα μητέρα ενός παιδιού.

Ορισμένοι δείχνουν να ενοχλούνται εντόνως από τα ρούχα που επιλέγει να φορά θεωρώντας τα προκλητικά για μία μητέρα.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer θέλησε να απαντήσει στους επικριτές της, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο ΤikTok, σημειώνοντας στη λεζάντα του ποστ της.

«Χα! Ο καθένας να ντύνεται για την πάρτη του και να φοράει ό,τι αγαπά και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Όλα τα άλλα είναι κομπλεξικά!».

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας ζει τις πιο όμορφες στιγμές μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη με τον οποίο φυσικά είναι αχώριστη, κάτι που δείχνει καθημερινά στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

@j.touni

Χα! 🙄 ο καθένας να ντύνεται για την πάρτη του, και να φοράει ότι αγαπά και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα❤️❤️ ΟΛΑ τα άλλα ειναι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ💩💩💩 #fyp #foryou #jtouni #touni

♬ original sound – Mahmut Orhan

«Ένα ευχέλαιο θέλω τώρα» – Άσχημη εξέλιξη στο ταξίδι της Ιωάννας Τούνη με τον μικρό Πάρη στη Βουδαπέστη

Και μιας ο λόγος για τα επαγγελματική της ταξίδια, η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε μέχρι την Βουδαπέστη μαζί με την ομάδα της Bubblegun, της εταιρείας ρούχων δηλαδή που της ανήκει μαζί με την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη, για να πραγματοποιήσουν φωτογραφήσεις και να ολοκληρώσουν τις νέες καμπάνιες. Το ταξίδι αυτό, όμως, έκρυβε πολλές εκπλήξεις και για κακή τους τύχη.

Όπως αποκάλυψε μέσα από stories και αναρτήσεις στα social media της η Influencer, έτυχαν πολλά απρόοπτα! Το βασικότερο πρόβλημα από όλα, ωστόσο, ήταν ο καιρός. Δεν τα είχαν υπολογίσει σωστά και παρόλο που διαφημίζουν τα χειμερινά ρούχα, δεν είχαν δει πως θα βρέχει συνεχώς…. και έτσι κυκλοφορούσαν με μία ομπρέλα στο χέρι όλη μέρα και όλη νύχτα, επιχειρώντας να δημιουργήσουν το περιεχόμενο που επιθυμούν ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως γίνονται «παπιά».

Οι δυσκολίες της Ιωάννας Τούνη στο ταξίδι της στη Βουδαπέστη

«Θα κλάψω», ανέφερε σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνεχίζοντας: «Ένα ευχέλαιο θέλω τώρα», ζητώντας από τους ακόλουθούς της να την ξεματιάσουν.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok έδειξε πώς πέρασε την πρώτη της μέρα εκεί, από το ταξίδι με το αεροπλάνο μέχρι τη στιγμή που έπεσε για ύπνο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok έδειξε πώς πέρασε την πρώτη της μέρα εκεί, από το ταξίδι με το αεροπλάνο μέχρι τη στιγμή που έπεσε για ύπνο.

Σε αυτό παρουσίασε και το δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο μένει. Αποφάσισε να μείνει χωριστά από τις συνεργάτιδές της ώστε να μην τις ενοχλεί με το μωρό. Στην αρχή της δόθηκε διαφορετικό δωμάτιο από αυτό που έμεινε τελικά, ωστόσο το τελευταίο φάνηκε αρκετά άνετο και cozy για την ίδια και τον μπέμπη της.

Είχε ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι στο κέντρο, το οποίο κοιτούσε προς τις τεράστιες τζαμαρίες που υπήρχαν εκεί, ενώ μπροστά από αυτές βρισκόταν και ένα μικρό κυκλικό τραπέζι με τρεις καρέκλες και μία τηλεόραση στον τοίχο. Φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ένας μικρός καναπές στον χώρο, αλλά και ένα παρκοκρέβατο για τον Πάρη.

@j.touni

Και κάπως έυσι πήγε το ταξίδι μας στην Βουδαπέστη για χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση BUBBLEGUN🥹 #vlog #fyp #foryou #jtouni #touni #CapCut #viral #shootingtime @Bubblegun

♬ original sound – Ioanna Touni