Έχεις πλέον κατακτήσει την ιδανική αναλογία νερού και καφέ που απαιτεί η απόλαυση ενός τέλειου ροφήματος από την καφετιέρα σου. Αλλά, αφού έχεις ρίξει τις απαιτούμενες μεζούρες, πού πρέπει να μπει το σακουλάκι; Κλεισμένο με ένα λαστιχάκι στο ντουλάπι, κλεισμένο με ένα λαστιχάκι στο ψυγείο; Μήπως πρέπει να μπει σε μεταλλικό κουτί; Ή μήπως το σύστημα «της γιαγιάς» στο βάζο της μαρμελάδας είναι καλύτερο; Τελικά, πώς γίνεται η σωστή συντήρηση του καφέ;
Διάβασε περισσότερα στο Love Yourself