Την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης, γιόρτασε για πρώτη φορά η Άμστελ, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα μαζί με παραγωγούς κριθαριού, συνεργάτες και χιλιάδες φίλους της. Το ταξίδι ξεκίνησε από την Κρύα Λιβαδειάς με ένα παραδοσιακό γλέντι και συνεχίστηκε σε ακόμα πέντε πόλεις ανά την Ελλάδα!
Για περίπου ένα μήνα, η Άμστελ ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα για να τιμήσει τους παραγωγούς κριθαριού που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα της Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού και προσφέρουν περήφανα το δικό τους «χρυσάφι» για την παραγωγή της αγαπημένης μπίρας όλων των Ελλήνων, γιορτάζοντας μαζί τους την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης.
Ο εορτασμός της Ημέρας Θερισμού Ελληνικής Γης, ξεκίνησε δυναμικά στη Λιβαδειά, με μία μεγάλη εκδήλωση, που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού παραδοσιακού γλεντιού, παραδοσιακές γεύσεις, παγωμένη Άμστελ, τραγούδι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το κοινό ξεσήκωσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ το κέφι απογειώθηκε με την συναυλία της Γωγώς Τσαμπά. Το ταξίδι της Άμστελ συνεχίστηκε στην Νιγρίτα, στην Επανομή, στην Καρδίτσα, στον Αλμυρό Βόλου και στην Τρίπολη. Στους εορτασμούς, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι της πολιτείας και της τοπικής κοινωνίας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και περισσότεροι από 3.000 παραγωγοί και φίλοι της Άμστελ.
Η Άμστελ, με 50 περίπου χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, φτιάχνεται από τους Έλληνες για τους Έλληνες, με τις πιο αγνές και διαλεκτές πρώτες ύλες του τόπου μας, που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική της γεύση. 2.100 Έλληνες παραγωγοί κριθαριού και 1.000 εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να παραχθεί η αγαπημένη μπίρα των Ελλήνων, η Άμστελ.
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Μηνάς Μαυρικάκης ανέφερε: «2.100 Έλληνες παραγωγοί προσφέρουν το κριθάρι τους για την αγαπημένη μας Άμστελ. Φέτος, ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης και ήπιαμε τη δική μας μπίρα δίνοντας μια υπόσχεση: η Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης να γίνει θεσμός και να ανταμώνουμε όλοι μαζί κάθε χρόνο. Έτσι μας αρέσει!»
Ο κ. Δημήτρης Καρδασιλάρης, Marketing Manager της Άμστελ μαζί με παραγωγούς του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, οι οποίοι συμμετείχαν στο νέο διαφημιστικό σποτ της Άμστελ και η κα. Παναγιώτα Τεμπελοπούλου, Τμήμα Μάρκετινγκ της Άμστελ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στον Αλμυρό Βόλου
Συνεργάτες και φίλοι της Άμστελ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων
Η κα Αμαλία Τριφύλλη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Άμστελ, ο κ. Κώστας Μποντός, Συνεργάτης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού (τρίτος από αριστερά) μαζί με παραγωγούς του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, οι οποίοι συμμετείχαν στο νέο διαφημιστικό σποτ της Άμστελ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στον Αλμυρό Βόλου
Οι παρευρισκόμενοι στις εκδηλώσεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παραγωγής μπίρας μέσα από μία διαδραστική κατασκευή
Ο κ. Νίκος Μαυρογιάννης, Προϊστάμενος προμήθειας πρώτων υλών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, ο κ. Ντίνος Μπάρδας, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, ο κ. Μπάρδας, Συνεργάτης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, ο κ. Κώστας Μακρυνιώτης, Συντονιστής του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού και ο κ. Βασίλης Γιαγιάκος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Καρδίτσα
Ο κ. Αlexander Κoch, Διευθυντής Mάρκετινγκ της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, ο κ. Αργύρης Σταματίου, Αντιδήμαρχος Λεβαδέων, ο κ. Ζωούλλης Μηνά, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, ο κ. Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και ο κ. Lex Ronteltap, Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Αθηναϊκής Ζυθοποιία, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Λιβαδειά
Ο κ. Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Λιβαδειά
Ο κ. Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρουσιαστής της εκδήλωσης στην Λιβαδειά
Παραγωγοί Κριθαριού του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Λιβαδειά
Η κα Γωγώ Τσαμπά και ο κ. Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεσήκωσαν τον κόσμο στην εκδήλωση της Λιβαδειάς
Συνεργάτες και φίλοι της Άμστελ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων
Οι παρευρισκόμενοι στις εκδηλώσεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παραγωγής μπίρας μέσα από μία διαδραστική κατασκευή
O κ. Νίκος Μαυρογιάννης, Προϊστάμενος προμήθειας πρώτων υλών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, o κ. Ζάβος, Συνεργάτης του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και o κ. Δημήτρης Καρδασιλάρης, Marketing Manager της Άμστελ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Τρίπολη