Μεγάλο διαγωνισμό δημιουργίας video clip για τους λάτρεις των προϊόντων της έχει ξεκινήσει η εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. στο πλαίσιο ενεργειών για τον εορτασμό 90 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, από τις 28 Ιουνίου και μέχρι τις 21 Αυγούστου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δημιουργήσουν το δικό τους video clip για το τραγούδι «Μπισκοτάκι» του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο γνωστός δημιουργός, στο τραγούδι αυτό, αποτύπωσε τις δικές του εμπειρίες από τα μπισκότα Παπαδοπούλου. Με τον διαγωνισμό «Biscotube», οι λάτρεις των μπισκότων Παπαδοπούλου καλούνται να εμπνευστούν και να το «ντύσουν» με εικόνες από τις προσωπικές τους στιγμές!

Η διαδικασία είναι απλή: οι χρήστες επισκέπτονται το microsite www.biscotube.gr και ακολουθώντας τον μηχανισμό και τις υποδείξεις, μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους video clip.

Παράλληλα, μέχρι τις 31 Αυγούστου όσοι επιθυμούν μπορούν να ψηφίσουν το καλύτερο video clip κάνοντας «like» στο video που προτιμούν. Τα 50 video clips που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα «likes» από το κοινό θα προκριθούν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, στην οποία μία κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα 5 καλύτερα video clips.

Οι 5 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν το ποσό των 1.000 ευρώ ο καθένας, ενώ θα αναδειχθούν και 20 ακόμα νικητές που θα κερδίσουν από μία συλλεκτική συσκευασία με προϊόντα της εταιρείας. Ευκαιρία να κερδίσουν θα έχουν και όσοι ψηφίσουν στο διαγωνισμό αφού μια ποικιλία από γευστικά προϊόντα της εταιρίας Παπαδοπούλου θα δοθεί και σε 20 ακόμα τυχερούς που θα κάνουν «like».
 
Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της εταιρείας και οι 5 πρώτοι νικητές θα παραλάβουν την επιταγή τους από τον Σταμάτη Κραουνάκη σε ειδική εκπομπή στο μουσικό κανάλι MAD.

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τις μέχρι τώρα συμμετοχές στο microsite www.biscotube.gr.