Αντίδοτο στην οικονομική κρίση υπόσχεται πως είναι η εκπτωτική ιστοσελίδα, cheapis.gr με εκπτώσεις σε διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα που φτάνουν το -90%!

Η νέα, δυναμική ιστοσελίδα συνεργάζεται με τα καλύτερα θέατρα, με μεγάλη αλυσίδα multiplex cinemas, με υπέροχα εστιατόρια, με αποτελεσματικά ινστιτούτα αισθητικής, με ξενοδοχεία πολλών αστέρων…

Ενδεικτικά, από τις σελίδες του cheapis.gr μπορεί κανείς να αγοράσει εισιτήρια για την περίφημη θεατρική παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» με τον Κώστα Βουτσά και ένα εκπληκτικό casting ηθοποιών, με 50% έκπτωση!

Ακόμα, υπάρχει μια εξαιρετική προσφορά, της τάξης του 72%, για την οικογενειακή πίτσα από την Dominos που μπορείτε να απολαύσετε με ελάχιστα ευρώ! Οι προσφορές συνεχίζονται με τα mediΠΡΙΝΟΥ και την αποκλειστική συνεργασία με το cheapis με έκπτωση 90%, για όλες τις υπηρεσίες αισθητικής.

Ακόμη, πολλές άλλες προσφορές συναντά όποιος κάνει μια περιήγηση στην ιστοσελίδα – αντίδοτο στην κρίση.

Παράλληλα, τρέχει και μεγάλος διαγωνισμός μέσω της επίσημης σελίδας του cheapis.gr στο facebook που χαρίζει εντελώς δωρεάν πασχαλινές διακοπές στο Paros Palace, στην πανέμορφη Πάρο!

Η προσπάθεια των ανθρώπων του cheapis.gr στοχεύει να προσφέρει στους καταναλωτές και πελάτες της σελίδας, τις καλύτερες δυνατές τιμές ώστε να μη στερηθούν τίποτα παρά τις αλλαγές στις οικονομικές συνθήκες. Άλλωστε, οι εκπτωτικές ιστοσελίδες, δίνουν μια σημαντική ώθηση στην κατανάλωση, που διαφορετικά, ίσως και να μην υπήρχε.