Το όνομα του Τζόναθαν Γκόμες ήρθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου (17/8) και μία μέρα μετά η βασκική εφημερίδα «Diariovasco» κάνει λόγο για συμφωνία με τη Σοσιεδάδ για τον δανεισμό του.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να αποκτήσουν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας και το όνομα του 20χρονου Αμερικανού είναι ψηλά στη λίστα, με τις συζητήσεις να προχωράνε πολύ καλά. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι Ισπανοί, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα της «Diariovasco».

Σύμφωνα με τη βασκική εφημερίδα, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τη Σοσιεδάδ για τον δανεισμό του Γκόμες, προσθέτοντας ότι η ανακοίνωση θα έρθει τις επόμενες μέρες. Αν όντως γίνει έτσι, αν δηλαδή ο δικέφαλος αυτός αποκτήσει με δανεισμό τον Αμερικανό αριστερό μπακ, τότε αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βάσκους, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Όπως και να έχει, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, με τον ΠΑΟΚ να επιθυμεί αγορά του παίκτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αρνητικός για δανεισμό του, αν η Σοσιεδάδ δεν θέλει να μιλήσει για πώλησή του.