Η Χρυσή Βαρδινογιάννη, μετά τον γάμο της με τον Νικόλαο Ντε Γκρες, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα και χαρακτηρίστηκε ως “το κοσμικό γεγονός της χρονιάς”, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, χωρίς τον σύζυγό της.

Αμαλία Βαρδινογιάννη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη
Αμαλία Βαρδινογιάννη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη εμφανίστηκε σε εγκαίνια καταστήματος κοσμημάτων στο Σύνταγμα.
Για την περίσταση, επέλεξε ένα σοφιστικέ και ταυτόχρονα μοντέρνο look, που συνδύαζε κλασικά στοιχεία με σύγχρονες πινελιές. Επέλεξε ένα maxi σακάκι με διακριτικό check print, το οποίο συνδύασε με ένα κομψό greige παντελόνι και ένα λευκό T-shirt.

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αμαλία Βαρδινογιάννη
Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αμαλία Βαρδινογιάννη

Το outfit της ολοκληρώθηκε με ένα μικρό pouch Miu Miu, που προσέδιδε μια πινελιά πολυτέλειας, αλλά και μια μεγαλύτερη τσάντα σε στυλ χαρτοφύλακα, για μια πιο πρακτική και επαγγελματική αίσθηση.

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Χριστίνα Κεφαλογιάννη, Αναστασία Κακλαμάνη, Χριστίνα Βατσέλλα, Αμαλία Βαρδινογιάννη
Χρυσή Βαρδινογιάννη, Χριστίνα Κεφαλογιάννη, Αναστασία Κακλαμάνη, Χριστίνα Βατσέλλα, Αμαλία Βαρδινογιάννη

Ξεχωριστή λεπτομέρεια ήταν η τριπλή σειρά από κολιέ που κοσμούσε τον λαιμό της, προσθέτοντας λάμψη και κομψότητα. Στην εκδήλωση πόζαρε και με τις ξαδέλφες της Αλεξία Αντσακλή Βαρδινογιάννη και Χριστίνα Κεφαλογιάννη άλλα και με άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς της