Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι, όνομα που είχε γραφτεί για πρώτη φορά τον Ιούνιο, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ήταν 23 Ιουνίου όταν ο Ουρουγουανός ρεπόρτερ Φαμπιάν Μπερτολίνι είχε γράψει στο Twitter ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει ζητήσει την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά αφού τον είχε πάρει και στην αποστολή της Ουρουγουάης για το Μουντιάλ 2022.

Τώρα, σχεδόν δύο μήνες μετά, ο έγκυρος Ρομάνο τονίζει σε ανάρτησή του ότι οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά του Πελίστρι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους διάβολους» μόνο για ένα χρόνο ακόμη.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος συμπληρώνει ότι το deal δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αλλά τις επόμενες μέρες μπορεί να συμβεί αυτό, με τον Παναθηναϊκό να έχει ως στόχο την απόκτηση εξτρέμ και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Ουρουγουανός.

Ο Πελίστρι είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην ισπανική Γρανάδα τον Ιανουάριο γράφοντας 15 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Charity Shield κόντρα στη συμπολίτισσα Σίτι, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 59ο λεπτό.