Τρεις μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/5 στο Τζάνειο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

Παίρνοντας εξιτήριο τις επόμενες ημέρες, ο Δημήτρης Σταρόβας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας σε κέντρο αποκατάστασης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αφασία και η δυσαρθρία που του προκάλεσε το εγκεφαλικό επεισόδιο. Παράλληλα, λαμβάνει σχετική φαρμακευτική αγωγή και ακολουθεί προσεγμένη διατροφή.

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα μετά τη νοσηλεία του, ο ηθοποιός μοιράστηκε στα social media κάποια βίντεο με τον ίδιο να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς το κοινό για την αμέριστη αγάπη που του έδειξαν, ενώ σε ένα άλλο ο ίδιος παίζει κιθάρα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Σταρόβας βαδίζει με σταθερά βήματα προς την αποκατάσταση.

Πρόσφατα, εθεάθη και στην πρώτη του δημόσια βραδινή έξοδο, αφού παραβρέθηκε στα γενέθλια της στενής του φίλης, Σάντρας Βουτσά.

Το γεγονός της σταδιακής του επιστροφής επιβεβαιώνει και η είδηση πως ο ηθοποιός αναμένεται να ανέβει ξανά στο θεατρικό σανίδι παρέα με το συγκρότημα «Άγαμοι Θύται», του οποίου έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Πιο συγκεκριμένα, στις 24 Σεπτεμβρίου και με αφορμή τη συμπλήρωση 33 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» θα δώσουν μία ξεχωριστή παράσταση στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα συμμετάσχει με τον δικό του τρόπο και ο Δημήτρης Σταρόβας.