Λίγες μέρες έχουν απομείνει για την έναρξη του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών κι η Lavipharm, για άλλη μια χρονιά, θα δώσει δυναμικά το παρών.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, της 13ης Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι της Lavipharm θα λάβουν θέσεις και θα τρέξουν μαζί με χιλιάδες άλλους συνανθρώπους μας σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες δρόμου της ανθρωπότητας, τιμώντας τον πρώτο Μαραθωνοδρόμο Φειδιππίδη. Οι «δρομείς» της εταιρείας έχουν δηλώσει συμμετοχή στις διαδρομές των 42 και 10 χιλιομέτρων.

Και φέτος, οι εργαζόμενοι της Lavipharm τρέχουν για έναν κοινωφελή σκοπό, καθώς με τη συμμετοχή τους στηρίζουν το Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις MDA Ελλάς.

Φορώντας τη φανέλα του MDA, μεταφέρουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, τώρα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Παράλληλα, όλοι οι δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή μέσω του MDA Ελλάς θα λάβουν προϊόντα Lavisept για την στιγμιαία ήπια αντισηψία των χεριών.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.