Γενικά αίθριος προβλέπεται για αύριο ο καιρός,σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένονται βροχές το απόγευμα σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας,ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως μέχρι 7 μποφόρ στο νότιο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ και εκεί θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ο άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πιθανότητα για παροδικές βροχές υπάρχει στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών υπάρχει στις ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας