Υλικά

  • 2 καραβίδες
  • 1 γαρίδα
  • 1 καλαμαράκι
  • 4 μύδια
  • 100 γραμμάρια κριθαράκι
  • 100 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
  • 100 γραμμάρια μπισκ (αστακού)
  • 1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι
  • 1 δόντι σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
  • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • 200 γραμμάρια μυδόζουμο

Εκτέλεση

  1. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό (όλα ψιλοκομμένα) μετά τη γαρίδα, τις καραβίδες και τα καλαμαράκια στο τέλος τα μύδια, προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και σβήνουμε με ούζο.