Υλικά
- 2 καραβίδες
- 1 γαρίδα
- 1 καλαμαράκι
- 4 μύδια
- 100 γραμμάρια κριθαράκι
- 100 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
- 100 γραμμάρια μπισκ (αστακού)
- 1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι
- 1 δόντι σκόρδο
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι
- 1 σφηνάκι ούζο
- 200 γραμμάρια μυδόζουμο
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό (όλα ψιλοκομμένα) μετά τη γαρίδα, τις καραβίδες και τα καλαμαράκια στο τέλος τα μύδια, προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και σβήνουμε με ούζο.