Υλικά
- 1 συσκευασία κρουασάν σοκολάτας
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- 30 γρ. κανέλα
- 30 γρ. μαργαρίνη μαλακωμένη
Για το γλάσο
- 120 γρ. άχνη
- 1 ασπράδι αυγού
- 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα που υπάρχει μέσα στη συσκευασία.
- Απλώνουμε τη ζύμη κρουασάν και απλώνουμε από επάνω τη μαργαρίνη, την κανέλα και τη καστανή ζάχαρη.
- Τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε σε ροδέλες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα.
- Ανακατεύουμε τα υλικά για το γλάσο και ρίχνουμε επάνω από τα κρουασάν όταν βγουν από το φούρνο.