Υλικά
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 150 γρ. σταγόνες σοκολάτας
- 60 γρ. κρέμα γάλακτος για όλες τις χρήσεις
- 1 βανίλια
- 70 γρ. βούτυρο μαλακωμένο
- 200 γρ. μπισκότα τριμμένα
- Τρόπος Παρασκευής
Εκτέλεση
- Για να ετοιμάσουμε την βάση μας ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βούτυρο ώσπου να γίνει ένα εύπλαστο μίγμα και το στρώνουμε σε ένα ταψάκι 20 εκ.
- Σε ένα μίξερ, χτυπάμε το τυρί, την κρέμα και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει λείο. Προσθέτουμε τις σταγόνες που τις έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί και τη βανίλια & συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα.
- Το ρίχνουμε στο ταψάκι με το μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.