Υλικά

  • 400 γραμμάρια ψαχνό από κοτόπουλο
  • 2 ξινόμηλα
  • 200 γραμμάρια γραβιέρα
  • Σέλερι
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 1 μαρούλι

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε ξύλο κοπής κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά. Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα ξινόμηλα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε το κοτόπουλου σε κομμάτια, το σέλερι και τη γραβιέρα. Περιχύνουμε με μαγιονέζα. Στολίζουμε με 2- 3 φύλλα λάχανου τη σαλατιέρα μας και ρίχνουμε από πάνω τη σαλάτα.