Υλικά
- 4 στήθος κοτόπουλο
- 2 κ.σ. ρύζι
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. τυρί κρέμα
- 1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι γλυκό
- αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κύβο μυρωδικών κατά προτίμηση κοτόπουλου
- 1 ποτήρι του κρασιού κρασί ξερό λευκό
- 1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα (αν έχουμε φρέσκα ακόμα καλύτερα)
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι (αν έχουμε φρέσκα ακόμα καλύτερα)
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι για περίπου 10 λεπτά, αφού είναι έτοιμο το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον κύβο κοτόπουλου. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα το ρύζι μας.
Κόβουμε σε κύβους το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνουμε και το ρίχνουμε στο τηγάνι να τσιγαριστεί. Αφού πάρει ένα λευκό χρώμα το περιχύνουμε με το κρασί μαζί με τα μανιτάρια και το αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να πιει λίγο το ζουμί του.
Έπειτα ρίχνετε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος μαζί με το τυρί κρέμα και ανακατεύετε, το αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 20 λεπτά.
Αφού έχει ετοιμαστεί και το ρύζι μας, το ρίχνουμε μαζί με το καλαμπόκι στο τηγάνι μαζί τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύετε μέχρι να αποκτήσει μία ομοιογενή μορφή το φαγητό μας.
Το αφήνετε λίγο να κρυώσει και είναι έτοιμο για το τραπέζι σας.