Υλικά
- 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- ρίγανη
- αλάτιπιπέρι
- λάδι
- χυμό 2 λεμονιών
Εκτέλεση
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.
Ρίχνουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες και προσθέτουμε το λεμόνι.
Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.