Υλικά
Υλικά για 2 άτομα
2 χοιρινά φιλέτα
2 καρότα
½ κρεμμύδι
2 σπαράγγια
1πιπεριά κόκκινη
½ μήλο σε κομματάκια
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το χοιρινό με λίγο λάδι μαζί με το κρεμμύδι. Μετά ρίχνουμε λίγο λευκό κρασί και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά.
Ζεματίζουμε τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα για περίπου 4-5 λεπτά με λίγο νερό και καραμελώνουμε το μήλο (αφού το κόψουμε σε φέτες), ρίχνοντας ζάχαρη και καίγοντάς το.
Γαρνίρουμε το χοιρινό με τα ζεματισμένα λαχανικά και το μήλο.