Υλικά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γραμμάρια φιλέτο γλώσσας
- 150 ml μαγιονέζα
- 200 γραμμάρια ντοματάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Για τη σως μαγιονέζας ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ εκτός από το ντοματάκι.
Απλώστε την ψιλοκομμένη ντομάτα σε ένα ταψί, αλατοπιπερώστε το φιλέτο γλώσσας και τοποθετήστε το στο σκεύος. Αλείψτε το ψάρι με το μείγμα της μαγιονέζας.
Ψήστε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς με άνω και κάτω αντιστάσεις.