Υλικά
- 300 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
- 40 γραμμάρια ροκφόρ
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο
- 4 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- Πιπέρι
- 50 γραμμάρια μανιτάρια
- 50 γραμμάρια καλαμπόκι
- 80 γραμμάρια τυρί κρέμα
Εκτέλεση
Στο μεσαίο μάτι της κουζίνας βάζουμε το τηγάνι και ρίχνουμε το βούτυρο, τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με το σκόρδο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Μέσα σε μια μικρή κατσαρόλα, θερμάνετε το τυρί κρέμα με το ροκφόρ και το γάλα και δημιουργήστε μια ομοιόμορφη κρέμα.
Μέσα σε μια σαλατιέρα, καρυκεύστε το σπανάκι και τα μανιτάρια με αλάτι, λάδι και ξύδι. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε περιχύνοντας με το τυρί κρέμα και το καλαμπόκι ενώ είναι ακόμα ζεστή.