Υλικά
- 100 γραμμάρια κουκουνάρια
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 ποτηράκι κονιάκ
- 2 κουταλιές μέλι
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 μπούτι αρνίσιο περίπου 1 ½ κιλό
- 1 κιλό κάστανα βρασμένα ή ψημένα και ξεφλουδισμένα
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το αρνάκι αφού το κόψουμε σε κομμάτια και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα με το λάδι.
Ρίχνουμε το αρνάκι ψιλοκομμένο και το κρεμμύδι και μόλις μαραθεί, προσθέτουμε μια κούπα ζεστό νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα περίπου.
Όταν μαλακώσει το κρέας προσθέτουμε τα κάστανα και τα κουκουνάρια, και το κονιάκ και το αφήνουμε για ½ ώρα ακόμα να σιγοβράσει και να μείνει με λίγο ζουμί, οπότε του προσθέτουμε το μέλι και μετά από μια βράση το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Γαρνίρουμε με ζεστό με ρύζι ή πατάτες φούρνου.