Υλικά
- 2 φέτες λευκό ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα
- 2 κ. σ. βούτυρο
- 2 κ. σ. ζάχαρη με κανέλα
- 2 κ. σ. ζάχαρη άχνη
- 1/8 κ. γλ. νερό, ή όσο χρειάζεται
Εκτέλεση
- Ανοίξτε τις φέτες ψωμιού με έναν πλάστη μέχρι να γίνουν πολύ επίπεδες.
- Βουτυρώστε το ψωμί και πασπαλίστε με ζάχαρη κανέλα.
- Ξεκινώντας από τη μία πλευρά, τυλίξτε τη φέτα ψωμιού μέχρι να σφίξει.
- Επαναλάβετε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού. Κόψτε τις φέτες ψωμιού σε ροδέλες.
- Ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη με το νερό σε ένα μικρό μπολ για να φτιάξετε μια λεπτή επικάλυψη.
- Πασπαλίστε το γλάσο πάνω από τα ρολάκια και σερβίρετε.