Υλικά

  • 6 φέτες μπέικον
  • 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 4 αυγά
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 9 ντοματίνια, κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς, βουτυρώστε τις θήκες μιας φόρμας για μάφινς και στρώστε τις βάσεις με λαδόκολλα.
  2. Τοποθετήστε 1 λωρίδα μπέικον γύρω από την πλευρά κάθε θήκης και μοιράστε τη φέτα ομοιόμορφα.
  3. Χτυπήστε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Αλατοπιπερώστε και περιχύστε ομοιόμορφα το μείγμα φέτας. Προσθέστε από πάνω τα ντοματίνια.
  4. Ψήστε για 25- 30 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθεί στο άγγιγμα το μείγμα. Αφήστε το ταψί στην άκρη για 5 λεπτά για να κρυώσουν οι κις λορέν πριν τις αφαιρέσετε από τη φόρμα.