Υλικά
- 6 φέτες μπέικον
- 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 4 αυγά
- 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 9 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς, βουτυρώστε τις θήκες μιας φόρμας για μάφινς και στρώστε τις βάσεις με λαδόκολλα.
- Τοποθετήστε 1 λωρίδα μπέικον γύρω από την πλευρά κάθε θήκης και μοιράστε τη φέτα ομοιόμορφα.
- Χτυπήστε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Αλατοπιπερώστε και περιχύστε ομοιόμορφα το μείγμα φέτας. Προσθέστε από πάνω τα ντοματίνια.
- Ψήστε για 25- 30 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθεί στο άγγιγμα το μείγμα. Αφήστε το ταψί στην άκρη για 5 λεπτά για να κρυώσουν οι κις λορέν πριν τις αφαιρέσετε από τη φόρμα.